ZAŠTO KUBANSKA MEDICINA?

DA LI STE ČULI O IZUZETNOJ EFIKASNOSTI KUBANSKIH LEKOVA?
DA LI ZNATE DA JE KUBA JEDINA ZEMLJA NA SVETU GDE SE LEČE ODREĐENE VRSTE BOLESTI?
DA LI ZNATE DA SU KUBANSKI LEKARI JEDNI OD NAJCENJENIJIH STRUČNJAKA NA SVETU,A DA KUBANSKA MEDICINA SVOJIM REZULTATIMA ZAUZIMA VODEĆE MESTO U SVETU?


Nešto po čemu se Kuba, pored svojih prirodnih lepota, izdvaja od svih ostalih zemalja i po onome što je definitivno dovelo na sam svetski vrh su naučna dostignuća i proizvodi iz oblasti medicine. Ulaganjem u obrazovanje podigli su svoj medicinski sistem na najviši nivo, a besplatnim školstvom, omogućili su svakome da se u ovoj profesiji ostvari. Odgovorni, privrženi poslu, zdravstveni radnici na Kubi veoma su posvećeni unapređenju svog znanja. Kao rezultat njihovog istraživanja i eksperimenata nastali su brojni proizvodi koji uspešno leče veliki broj bolesti, što predstavlja njihov doprinos razvoju medicine na globalnom nivou.


Na Kubi se rade tretmani i lekovi proverene efikasnosti, od kojih su mnogi jedini u svetu, kao što je slučaj sa Heberprot-P koji se koristi u lečenju dijabetskog stopala. Zatim, monoklonska antitela koja se koriste u lečenju raka, lekovi dobijeni iz ljudske placente za lečenje vitiliga, psorijaze i alopecije, između ostalog i terapija za lečenje retinitis pigmentosa.
Za kratki vremenski period možete proći kroz najnovije medicinske tretmane za različita stanja kao i druge intervencije, kao što su plastična hirurgija, ortopedija, Bariatrička hirurgija kao i intervencije koje se primenjuju u cilju poboljšanja kvaliteta života.

Na Kubi imate priliku da osetite zdravstvenu negu koja je svetski priznata, kao što su rehabilitacija i neurološka restauracija, tretman bolesti zavisnosti od droga i alkohola po znatno nižoj ceni, a istog kvaliteta u poređenju sa razvijenim zemljama.
Ukoliko odete na Kubu, dočekaće vas nasmejano i ljubazno osoblje koje će vam posvetiti maksimalnu pažnju i požrtvovanost, i učiniti da vaš boravak bude mnogo prijatniji.

Iako je jedna od najtraženijih turističkih destinacija, Kuba je i često birana destinacija za lečenje i oporavak.

U prilog tome koliko je medicina razvijena na Kubi, svedoči podatak da po broju lekara na 1000 pacijenta Kuba zauzima prvo mesto u svetu sa čak 6.7 lekara na 1000 pacijenata, na primer, u odnosu na Francusku (3.4/1000), UK (2.7/1000), Nemačku (3.7/1000) itd. Kubanski lekari kao profesionalno osoblje traženi su u čak 66 zemalja sveta (Bolivija, Peru, Kongo, Argentina, Jamajka, Meksiko, Urugvaj, Južna Afrika, Katar, Kina, Portugal, itd.)
Zbog razvijenog medicinskog sistema, veliki broj stranih studenata dolazi na Kubu da završi studije medicine.

U proseku u Havani medicinu studira oko 3432 stranih studenata iz 23 zemlje. Veliki broj studenata je iz Velike Britanije, SAD-a, Južne Amerike, Afrike, itd. Uspešnost kubanskih lekara, naučna dostignuća i efikasnost primenjenih terapija i lekova definišu Kubu kao jednu od zemalja kojoj su prevencija i zdravlje ljudi na prvom mestu.MEDICINSKI TRETMANI NA KUBI

Neki od ekskluzivnih tretmana za lečenje koje nudi kubanska medicina su:

Onkologija

Tretmani za lečenje kancera

Onkologija


Kuba je jedna od vodećih zemalja u lečenju kancera pluća, glave, vrata, prostate i bešike. Jedan od najnovijih dostignuća koje je ostvarila kubanska medicina svakako je proizvodnja vakcine protiv kancera pluća.


Vitiligo i Psorijaza

Veoma uspešne terapije

Vitiligo i Psorijaza


Upotrebom derivata iz ljudske placente pokazalo je uspešno izlečenje bolesti kod vitiliga za 86% i kod psorijaze za 78%.


Dijabetes - šećerna bolest

Šećerna bolest

Dijabetes


Na osnovu procene Svetske zdravstvene organizacije svakih 30s u svetu se uradi amputacija noge zbog gangrene stopala izazvane šećernom bolešću.


Retinitis pigmentosa

Tretman je razvijen na Kubi

Retinitis pigmentosa (RP)


Uspešnost terapije primećeno je kod 78% pacijenata kod kojih je došlo do prekida napredovanja bolesti (10 000 pacijenata).


Medicinski tretmanni na Kubi

Garantujemo Vam maksimalnu diskreciju, posvećenost, profesionalnost, poslovnost, odgovornost pre svega jer ipak je reč o Vašem zdravlju.

Kontakt

Bul. Milutina Milankovića 25b,
11070 Novi Beograd, Srbija

+381 11 711 12 44

Copyright © 2020. Consulta al futuro. All Rights Reserved. Izrada sajta Evolve

Call Now Button
Pišite na Viber