MEDICINSKI TRETMANI NA KUBI

Kubanska medicina nudi jedistvene, savremene medicinske tretmane za određene vrste bolesti, koji se ne sprovode nigde više u svetu, a plod su naučnih istraživanja sprovedenih na Kubi.
Kubanski lekari i naučnici uspeli su da razviju tretmane visoke efikasnosti, zahvaljujući integraciji svih medicinskih i naučnih institucija. Veliki deo uspeha pripisuju i mogućnosti da rade nezavisno, bez uticaja farmaceutskih kompanija. Na ovaj način stvorili su uslove, da terapije, lekove, suplemete, medicinska sredstva i opremu razvijaju u skladu sa zdravstvenim potrebama nacije i čitavog čovečanstva, a ne u skladu sa interesima pojedinih privatnih kompanija.

Kubanska medicina nudi jedinstvene tretmane za rak pluća, mozga, prostate, dojke, zatim retke bolesti kao što je retinopatija, dijabetes, posebno tretmane za dijabetično stopalo, tretmane za vitiligo i psorijazu, alopeciju… Potom, tretmane iz oblasti neurološke rehabilitacije: Parkinsonovu i Alchajmerovu bolest, tumore i druga oboljenja centralnog nervnog sistema, tretmane iz oblasti ortopedije i traumatologije, estetske hirurgije, tretmane za lečenje bolesti zavisnosti…OnkologijaOftalmologijaMultipla sklerozaVitiligo, psorijaza i alopecijaDijabetesNeurološka rehabilitacija


Alopecija

Alopecija


Estetska hirurgija

Estetska hirurgija


Bolesti zavisnosti

Bolesti zavisnosti


Medicinski tretmanni na Kubi

Garantujemo Vam maksimalnu diskreciju, posvećenost, profesionalnost, poslovnost, odgovornost pre svega jer ipak je reč o Vašem zdravlju.

Kontakt

Bul. Milutina Milankovića 25b,
11070 Novi Beograd, Srbija

+381 11 711 12 44

Copyright © 2020. Consulta al futuro. All Rights Reserved. Izrada sajta Evolve

Call Now Button
Pišite na Viber