Internacionalni Centar

Camilo Cienfuegos

Internacionalni centar Camilo Cienfuegos za Retinosis Pigmentaria osnovan je 1992.godine kao centar za dijagnostikovanje očnih bolesti, a pre svega za lečenje oboljenja Retinosis Pigmentaria. Tretman za Retinosis Pigmentaria ogleda se u hirurškoj tehnici koja se zasniva na primeni ozonoterapije, elektrostimulacije, vitaminoterapije i terapije oligolementima.

U ovom centru do sada ukupno je lečeno 4365 pacijenata iz 78 zemalja. O uspešnosti tretmana za Retinosis Pigmentaria svedoči podatak da je kod 10 000 pacijenata, u 78% slučajeva došlo do zaustavljanja bolesti, kod 16% je došlo do proširenja vidnog polja i izoštravanja vida, a kod samo 6% nije došlo do zadovoljavajućih rezultata.

Pored lečenja Retinosis Pigmentaria, centar se bavi lečenjem i sledećih bolesti: retinalna distrofija, bolesti makule, očne bolesti povezane sa Retinosis Pigmentaria, katarakta, glaukom, miopija i druge ametropije.
Medicinski tretmanni na Kubi

Garantujemo Vam maksimalnu diskreciju, posvećenost, profesionalnost, poslovnost, odgovornost pre svega jer ipak je reč o Vašem zdravlju.

Kontakt

Bul. Milutina Milankovića 25b,
11070 Novi Beograd, Srbija

+381 11 711 12 44

Copyright © 2023. Consulta al futuro. All Rights Reserved. Izrada sajta Evolve

Pišite na Viber
Call Now Button