Nacionalni centar za

Hirurgiju Minimalnog pristupa

Nacionalni Centar za Hirurgiju Minimalnog pristupa je nacionalni centar koji je posvećen terapeutskoj endoskopiji i minimalno invazivnoj hirurgiji. Pored toga što je edukativni centar za postdiplomske studije u okviru Instituta medicinskih nauka koji se bavi obrazovanjem, edukacijom i obukom lekara specijalista, sa ciljem ovladavanja osnovnim i naprednim tehnikama minimalne hirurgije Nacionalni Centar pruža i medicinske usluge kako domaćim tako i stranim državljanima.

Može se pohvaliti osobljem koje poseduje kako nacionalne tako i internacionalne diplome i sertifikate za sprovođenje minimalno invazivnih procedura koje imaju primenu u sledećim specijalnostima: Gastroenterologija, Opšta Hirurgija, Estetska Hirurgija, Urologija, Otolaringologija, Neurohirurgija, Ginekologija, Anesteziologija, Rekontruktivna Hirurgija, Radiologija.

Danas, ovaj centar za hirurgiju raspolaže timom profesionalaca koji pacijentima pružaju medicinske usluge koje predstavljaju spoj najnovije tehnologije i visoko kvalifikovanog medicinskog kadra, a sve u cilju pružanja najkvalitetnije nege u navedenim specijalnostima.
Medicinski tretmanni na Kubi

Garantujemo Vam maksimalnu diskreciju, posvećenost, profesionalnost, poslovnost, odgovornost pre svega jer ipak je reč o Vašem zdravlju.

Kontakt

Bul. Milutina Milankovića 25b,
11070 Novi Beograd, Srbija

+381 11 711 12 44

Copyright © 2023. Consulta al futuro. All Rights Reserved. Izrada sajta Evolve

Pišite na Viber
Call Now Button