Rak kao hronična – ne smrtonosna bolest

21/06/2022
rak-kao-hronicna-ne-smrtonosna-bolest.jpg

Imunoterapija kao sadašnjost i budućnost u terapijama raka

Na polju onkologije, kubanska medicina je među najnaprednijim na svetskom nivou. Imunoterapija kao budućnost u tretiranju raka započeta je upravo na Kubi.

Jedan od razloga zbog kojih je Svetska zdravstvena organizacija dodelila kubanskim stručnjacima priznanje za doprinos u lečenju karcinoma, jesu otkrića iz oblasti imunoterapije.

Uspešnost kubanskih lekara u tretiranju raka utemeljena je u pristupu – rak posmatraju kao hroničnu, ne kao smrtonosnu bolest!

Stotine hiljada pacijenata iz celog sveta, kojima su pomogli da se izbore sa rakom ili da sa njim žive kao sa bilo kojom drugom hroničnom bolešću, dokaz su ispravnosti ovog pristupa.

Kuba je zemlja sa najvećim brojem lekara po glavi stanovnika. Mnogi od njih su svetski priznati stručnjaci u svojim oblastima. Zbog ozbiljnosti oboljenja, onkologija je oblast medicine, kojoj su posebno posvećeni.

Tretmani raka (imunoterapija) koji se primenjuju na Kubi, proizvod su kubanskih lekara i naučnika i ne primenjuju se nigde više u celom svetu.

Efikasnost terapija raka utemeljena je u nauci i produkt je dugogodišnjih naučnih studija.

Još 80-ih godina prošlog veka, kada se ni najrazvijenije zemlje sveta time nisu bavile, kubanski naučnici prvi su započeli istraživanja i primenu imunoterapije u tretiranju raka. Danas su, kada je reč o imunoterapiji, neprikosnoveni.

Imunoterapija – najsavremeniji pristup u tretiranju raka

Uzimajući u obzir činjenicu, da rak preti da postane najsmrtonosnija bolest i da živimo u epidemiji karcinoma, kubanski stručnjaci su svoju pažnju usmerili na uzroke nastanka same bolesti.

Poznato je da se mutacije ćelija prirodno dešavaju u našem organizmu, ali ih imuni sistem prepoznaje i uništava. Na ovaj način imuni sistem nas štiti od razvoja malignih tkiva i razvoja karcinoma.

Kubanski naučnici su prvi u svetu uvideli, da je moć imunog sistema, usled razvoja farmaceutskih proizvoda, olako zanemarena. Imunitet su postavili u središte svega.

Cilj imunoterapije jeste da se stimulisanjem imunog sistema zaustavi razvoj malignih ćelija, rak pretvori u hronično stanje, a pacijentu poboljša kvalitet života i produži životni vek.

Imunoterapija predstavlja najmoderniji način tretiranja karcinoma. Za razliku od do sada poznatih metoda lečenja (hirurgija, hemioterapija i radioterapija) koje su invazivne i ostavljaju ozbiljne posledice, posledice imunoterapije su blage i vremenom potpuno nestaju.

Razvijene svetske države, poslednjih godina ulažu ogromna sredstva u istraživanja iz ove oblasti, ipak Kuba je jedna od retkih zemalja u svetu u kojima je razvoj i efikasnost imunoterapije u tretiranju karcinoma na izuzetno visokom nivou.

Imunoterapija na Kubi –  inovativni tretmani zasnovani na monoklonskim antitelima

Kada govorimo o primeni imunoterapije u tretiriranju kancerogenih oboljenja, govorimo o inovativnim tretmanima zasnovanim na monoklonskim antitelima i jedinstvenim terapeutskim vakcinama.

Pacijentima iz celog sveta, Kuba nudi revolucionarne tretmane koji su ispitani, registrovani i dokazano postižu dobre rezultate. Kubanska medicina nikada neće ponuditi tretmane, koji nisu prošli sve faze istraživanja sprovedene po principima Svetske zdravstvene organizacije.

Inovativne vakcine za tretiranje raka nisu deo nikakve alternativne medicine kako se često u Srbiji, iz neznanja, pogrešno misli. Naprotiv, vakcine za tretiranje malignih oboljenja razvijene na Kubi, predstavljaju najsavremenije biofarmaceutske proizvode nastale kao plod dugogodišnjih naučnih studija.

Kod nas su najpoznatije vakcine Cimavax i Vaxira za tretiranje raka pluća, ali kubanska medicina nudi i najmodernije tretmane raka centralnog nervnog sistema (mozga i kičmene moždine) raka kostiju, pankreasa i raka jednjaka zasnovane na primeni Nimotuzumaba – vakcine koja je razvijena u

Kao što smo već napomenuli, pristup kubanskih lekara je drugačiji. Oni smatraju da mi nismo skup delova, već jedna celina i da je psihološki aspekt u procesu ozdravljenja od izuzetne važnosti. Psiholog i psihijatar obavezan su deo lekarskog tima.

Imuno kompleks Kubanski eliksir – deo kubanske medicine u Srbiji

Kroz dugogodišnju saradnju sa kubanskim lekarima razvili smo projekat Dr Cubano i deo kubanske medicine doneli i u Srbiju.

Kubanski eliksir je visoko efikasan imuno kompleks sa dokazanim antitumorskim potencijalom.

Kombinacija biljaka koje čine Kubanski eliksir, duže od 10 godina obavezan su deo onkoloških terapija na Kubi.

Preparat je registrovan kod Ministarstva zdravlja Republike Srbije kao hrana za posebne medicinske namene onkoloških i drugih pacijenata oslabljene imune funkcije.

Nigde na svetu naučnici nisu posvećeni istraživanju lekovitosti biljaka, kao što je to slučaj na Kubi. Njihov cilj je, da što veći broj sintetičkih proizvoda zamene proizvodima iz prirode koji stimulišu imunološku funkciju i ne ostavljaju štetne posledice po organizam.

Kubanski eliksir sastoji se od biljaka – prirodnih izvora visokih koncentracija biološki aktivnih materija, koje stimulišu aktivnost imunog sistema i poboljšavaju opšte zdravstveno stanje.

Visoka efikasnost Kubanskog eliksira posledica je sinergijskog delovanja njegovih sastojaka, savremene tehnologije proizvodnje, kvaliteta sirovina i načina upotrebe.

Kubanski eliksir nije namenjen određenom tipu karcinoma, već deluje na probleme koje imaju svi onkološki pacijenti:

✅ Stimuliše aktivnost ćelija imunog sistema
✅ Poboljšava nutritivni status – izvor je visokih koncentracija hranljivih nutrijenata
✅ Pomaže u oporavku nakon hirurških zahvata
✅ Ublažava simptome i čini ih podnošljivim
✅ Pacijentima daje više snage i energije
✅ Smanjuje rizik od nastanka oksidativnog stresa
✅ Poboljšava toleranciju na lekove
✅ Poboljšava celokupno zdravstveno stanje

Kubanski eliksir preporuka je svetski priznatih onkologa sa Kube, ali i naših stručnjaka. Preparat je dostupan u apotekama širom Srbije, možete ga poručiti na sajtu Dr Cubano ili nas možete kontaktirati na navedene kontak podatke.

Medicinski tretmanni na Kubi

Garantujemo Vam maksimalnu diskreciju, posvećenost, profesionalnost, poslovnost, odgovornost pre svega jer ipak je reč o Vašem zdravlju.

Kontakt

Vojvode Stepe 171,
11010 Beograd, Srbija

+381 11 711 12 44

Copyright © 2024. Consulta al futuro. All Rights Reserved. Izrada sajta Evolve

Pišite na Viber
Call Now Button