Dr Estavez Garsija ponovo u Srbiji

01/03/2018
zakazivanje-pregleda-1200x563.jpg

Kako se neprestano vodi računa o održavanju i unapređivanju zdravstvenog sistema na Kubi i ulaže veliki broj sredstava u sprobođenje brojnih kliničkih istraživanja koja poboljšavaju i ubrzavaju proces lečenja, tako su dostignuća u kubanskoj medicini godinama sve brojnija. Kubanska medicina postala je poznata širom sveta po najboljim i najučintkovitijim terapijama za lečenje mnogih široko rasprostranjenih bolesti.

Sastanak je, uz pomoć medicinskih stručnjaka i nekoliko pacijenata koji su bili tretirani na Kubi, organizovao Goran Puljezević, osnivač agencije Consulta al futuro, jedine agencije u Srbiji koja je zvanično povezana sa kubanskim medicinskim ustanovama koje pružaju odličnu brigu pacijentima iz Srbije i regiona.
Estevez Garcia, koja je specijalista u Međunarodnom zdravstvenom centru La Pradera u Havani, stavila je fokus svoje disertacije na rak, projekcije ove bolesti do 2030. godine na svetskom nivou, karakteristike istraživanja i napretke Kube u toj oblasti medicine. Govorila je o razvoju i primeni vakcine Nimotuzumab (komercijalni naziv CIMAher) za lečenje tumora glave i vrata; Racotumomab (Vakira), vakcina za rak pluća i Heber-Feron za kožu, koja je relativno nova i u fazi registrovanja. Objasnila je da se sve ovo proizvodi samo na Kubi, kao rezultat višegodišnjeg istraživanja u Centru za molekularnu imunologiju i Centru za genetički inženjering i biotehnologiju.

Specijalista onkolog sa Kube u poseti Beogradu

Doktorka Anabeli Estavez Garsija, specijalista medicinske onkologije sa Kube posetila je Beograd početkom novembra prošle godine. Ovo je bila prva zvanična poseta specijaliste sa Kube našoj zemlji. Tom prilikom, doktorka je održala brojna predavanja i konsultacije na temu lečenja kancera, kao i razvoja i primene kubanske medicine u savremenom lečenju. Razgovarala je sa velikim brojem specijalista onkologa iz Srbije i regiona i prenela im nova saznanja i iskustva u primeni kubanske medicine i lečenju mnogih bolesti današnjice.
Doktorka Estavez Garsija ponovo dolazi u Beograd gde će biti mesec dana, od 10. marta do 10. aprila. Ovog puta biće u prilici da održi veći broj pregleda, konsultacija i razgovora sa pacijentima iz naše zemlje i okruženja.
Za razliku od prošle posete kada je cilj bio upoznavanje regiona sa mogućnostima Kubanske medicine, ova poseta onkologa specijaliste dr. Estavez Garcija je planirana za preglede i direknte konsultacije sa pacijentima.

Uspešno lečenje široko rasprostranjenih bolesti današnjice

Pregled kod doktorke Estavez Garsija uključuje detaljnu analizu stanja pacijenta, prethodnih terapija i rezultata, kao i predloge mogućih i potrebnih terapija. Bolesti raka koje dr Estavez Garsija tretira su:

 •  rak pluća
 •  rak glave
 •  rak vrata
 •  rak jednjaka
 •  rak pankreasa
 •  rak prostate
 •  rak debelog creva
 •  rak kože

U zavisnosti od stadijuma bolesti i individualnih predispozicija, uzroka i simptoma koje svaka pojedinačna bolest sa sobom nosi, pacijentima će biti predočene sve mogućnosti lečenja za svaki slučaj pojedinačno.
Pacijenti koji boluju od drugih vrsta kancera mogu se takođe konsultovati sa doktorkom i dobiti uputstva i savete kako dalje da tretiraju svoju bolest kako bi je suzbili ili, ukoliko je to moguće, potpuno izlečili.
Specijalista onkolog dr Estavez Garsija uz pomoć primene kubanske medicine uspešno leči i druge bolesti kao što su:

 •  retinopatija
 •  dijabetes i dijabetsko stopalo
 •  parkinskonova bolest
 •  vitiligo
 •  psorijaza
 •  bolesti zavisnosti (alkoholizam, narkomanija, zavisnost od kocke)

Zakažite svoj termin na vreme

Prevencija, redovni pregledi, ali i pristupanje lečenju u ranoj fazi bolesti ključni su faktori od kojih zavisi uspešnost izlečenja. Kada se bolest dijagnostifikuje u ranoj fazi, i u istom se pristupi adekvatnoj terapiji, u velikom broju slučajeva izlečenje može da bude čak i potpuno.
Iz tog razloga, veoma je značajno da na vreme reagujete. Svaki dan je važan. Zato, iskoristite priliku već danas i posavetujte sa doktorkom Estavez Garsija, vrhunskim stručnjakom u oblasti medicinske onkologije, koja vam u velikoj meri može pomoći da vidite kraj bolesti koja vas muči.
Termini se veoma brzo popunjavaju, pa vam preporučujemo da svoj zakažete što pre. Za zakazivanje, ali i dodatne informacije pozovite nas na 011/711 12 44 ili 065/2047 470.

Medicinski tretmanni na Kubi

Garantujemo Vam maksimalnu diskreciju, posvećenost, profesionalnost, poslovnost, odgovornost pre svega jer ipak je reč o Vašem zdravlju.

Kontakt

Bul. Milutina Milankovića 25b,
11070 Novi Beograd, Srbija

+381 11 711 12 44

Copyright © 2020. Consulta al futuro. All Rights Reserved. Izrada sajta Evolve

Call Now Button
Pišite na Viber