Lečenje na Kubi – Dostupno ljudima iz Srbije i regiona

14/07/2018
onkoloski-pregled.jpg

Zvanične posete doktorke Anabeli Estavez Garcija, profesorke sa osmogodišnjim specijalističkim iskustvom u oblasti onkologije i specijaliste radiobiologije na Nacionalnom institutu za onkologiju i radiologiju Kube, a predstavnice asocijacije lekara sa Kube u Srbiji i regionu, su protekle uspešno i zapaženo. Imali smo priliku da njenu posetu ispratimo putem štampe i kroz niz gostovanja u domaćim i regionalnim tv emisijama sa javnom, nacionalnom i beogradskom frekfencijom.

Posete dr Anabeli Garcija svojim pacijentima u Srbiji i regionu

Motiv poseta su provera i praćenje oporavka pacijenata doktorke Anabeli Estavez Garcija obolelih od kancera, koji su lečeni na Kubi, zatim su svoje lečenje nastavili u Srbiji, posredstvom akreditovane konsultantaske agencije Consulta al futuro, i koji nakon tretmana uspešno nastavljaju svoj oporavak kod kuće. Gosti emisija, pored doktorke Anabeli Estavez Garcija, su bili njeni pacijenti koji su lično objasnili kako funkcioniše procedura i priprema za odlazak na lečenje na Kubu, zatim sam tok lečenja tokom boravka na Kubi, zatim povratak, nastavak lečenja i oporavak u Srbiji u nameri da približe lično iskustvo ljudima koji su takođe zainteresovani da se informišu o kubanskoj medicini koja je od skoro i zvanično dostupna u Srbiji i regionu.

Informacije o dostignućima kubanske medicine

Naučno medicinska istraživanja kancerogenih oboljenja pluća, vrata, glave, jednjaka, pankreasa i prostate, debelog creva i raka kože, kao i drugih gore navedenih težih oboljenja, na Kubi su napredna zahvaljujući broju visokoobrazobnog kadra i zahvaljujući poboljšanju tehničkih uslova u kliničko bolničkim centrima. Dostupnost novih i visokih tehnologija, a u skladu sa uređenjem zdravstvenog kubanskog sistema, doktorima je omogućeno da svojim zalaganjem doprinesu unapređenju u oblasti istraživanja novih vidova lečenja kancera i da dostignu uspeh koji je poznat i priznat na globalnom nivou u oblastima borbe protiv maligniteta.. Tokom više poseta Srbiji i regionu dr Anabeli Estavez Garcija je iskoristila vreme i prilike kako bi se sastala sa kolegama onkolozima, da bi sa njima razmenila iskustva i uspostavila kontakte u oblasti tretiranja karcinoma pluća vakcinom, lečenja drugih vrsta karcinoma, lečenja teških kožnih oboljenja, lečenja Parkinsonove bolesti i lečenja bolesti očiju.

Lečenje kancera – Vakcina za kancer pluća CIMAvax-EGF

Poseban akcenat je na vakcini koja sprečava razvoj karcinoma pluća u fazi metastaze i koja pacijentu omogućava da se očuva i da život nastavi kao hronični bolesnik. Dr Anabeli Estavez Garcija kao osmogodišnji član naučno medicinskog udruženja na institutu za molekularnu medicinu na Kubi gde se vrše naučna ispitivanja na tretmanima revolucionarnih razmera iz oblasti onkologije predstavila je da je ovakav tretman vakcinom različit od svih drugih terapija u svetu, to jest do sada svih poznatih konvencionalnih načina lečenja maligniteta, posebno po tome da su znatno smanjene nuspojave nakon terapije, zatim po pobošljanju kvaliteta svakodnevnog života pacijenta posle tretmana vakcinom.
Ova vakcina lek za kancer pluća je priznata u Kini i Turskoj, ali bez obzira na to pacijenti su ljudi iz celog sveta, a sada mogućnost da se informišu i direktno uspostave kontakte I omoguće lečenje imaju i pacijenti iz Srbije i regiona. Uspešnost lečenja je sedamdeset i osam procenata i neophodno da se lečenje započne na Kubi uz nadzor i podršku lekara koji su obučeni da daju vakcinu sa kojim imaju iskustva i znaju da je sprovode u prvim i najvažnijim etapama lečenja dok se dalje etape oporavka nastavljaju kod kuće uz kontakt i nadzor istog konzilijuma sa Kube.

Susret dr Anabeli Estavez Garcija u Srbiji i regionu sa pacijentima sa dijagnostikovanim malignitetom

Tokom poseta dr Estavez Garcija je uvrstila u svoj program susrete i upoznavanje sa svojim potencijalnim pacijentima koji imaju dijagnostikovan malignitet. Upoznala je pacijente lično, razmatrala je pacijente pojedinačno, razgovarala je u vezi sa stručnim stavovima povodom lečenja i davala savete povodom prevencije i zaštite od kancera.
Kubansku medicinu u Srbiji i regionu, možete pratiti na zvaničnom youtube kanalu Consulta al futuro.

Medicinski tretmanni na Kubi

Garantujemo Vam maksimalnu diskreciju, posvećenost, profesionalnost, poslovnost, odgovornost pre svega jer ipak je reč o Vašem zdravlju.

Kontakt

Bul. Milutina Milankovića 25b,
11070 Novi Beograd, Srbija

+381 11 711 12 44

Copyright © 2020. Consulta al futuro. All Rights Reserved. Izrada sajta Evolve

Call Now Button
Pišite na Viber