Konsultacije sa specijalistom onkologije sa Kube

01/05/2019
dr-anabeli-estavez-garcia.jpg

Usled velikog interesovanja i velikog broja poziva, uz podršku i pomoć Ministartsva Zdravlja i Ambasade Kube, Dr. Anabeli Estaves Garcija onkolog specijalista je ponovo u Beogradu i to od 15. maja do 15. juna 2019. godine. Već sada, informišite se koja vam je dokumentacija potrebna i zakažite konsultacije pozivom na telefon +381 65 2047 470 ili nas kontaktirajte popunjavanjem online formulara klikom ovde.

Konsultacije sa najboljim lekarima onkolozima specijalistima sa Kube je moguća u svakom trenutku putem naše agencije bez odlaska na Kubu, ali je svakako poseta doktorke Garcija Estavez idelna prilika da se lično upoznate i obavite konsultantski pregled.

Lečenje na Kubi uz konsultacije doktorke Anabeli Estavez Garcija

U dogovoru sa Asocijacijom kubanskih lekara, naši gosti će biti Dr. Anabely Estévez García, koju su mnogi već imali priliku da upoznaju, kao i Dr. Renó Céspedes specijalista dečije onkologije.
Prve prijave su već počele. S obzirom da je interesovanje veliko, molimo Vas da nas već sada kontaktirate telefonom +381 66 21 47 47, putem maila office@consulta.rs ili putem kontakt forme koju možete pronaći klikom ovde.
Saznajte šta vam je potrebno od dokumentacije za lečenje, kao i informacije o programima lečenja, cenama terapija i lekova i dr. Iskoristite priliku da dobijete odgovore na sva Vaša pitanja i mogućnost da razmislite o svim alternativama lečenja.
Maksimalna medicinska poverljivost i diskrecija je zagarantovana.

KUBANSKI ONKOLOZI SPECIJALISTI U POSETI SRBIJI

Doktorka Garcija je već u više navrata posetila Beograd, odnosno Srbiju kao i zemlje regiona. Ona je svoju karijeru započela pre mnogo godina a danas je jedan od najpoznatijih i najpriznatijih onklologa sa Kube. Kuba kao socijalistička zemlja je poznata po svom sistemu u kojem su medicinske ustanove, naučnici i stručnjaci iz raznih oblasti medicine otvoreni u razmeni ideja i ujedinjeni u medicinskim istraživanjima ka zajedničkom cilju pronalaženja leka za kancer i druge opake bolesti. Kuba je oduvek bila poznata po izuzetnim lekarima, i specifičnim tretmanima koji su se jedno vreme nudili pacijentima sa Kube a danas je Kuba otvorena za sve pacijente širom sveta.
Više o doktorki Anableli Estavez Garcija možete saznati u njenoj biografiji klikom ovde, koju smo objavili prilkom njene poslednje posete iz novembra 2018. godine, kada je tom prilikom gostovao i Dr. Reno Caspedes specijalista dečije onkologije.

Uspešno lečenje na Kubi uz punu podršku agencije Consulta al Futuro

Consulta al futuro je prva i jedina konsultanska agencija na prostoru bivše Jugoslavije koja je dobila saglasnost Ministarstva zdravlja Kube da može sklopiti ugovor sa Asocijacijom kubanskih lekara. Na taj način je pružena mogućnost pacijentima da na zvaničan način mogu stupiti u kontakt sa lekarima sa Kube i dobiti njihovo stručno mišljenje i pomoć. Legalizacija svih dokumenata za rad je izvršena u ambasadi Kube u Beogradu čime je potvrđena i njihova podrška u radu. Agencija radi po zvaničnom cenovniku Asocijacije Kubanskih lekara u čiju se autentičnost pacijent može uveriti. Praktično, pacijent u Srbiji plaća cenu pregleda kao da je bio kod lekara na Kubi. Više o agenciji i proceduri rada agencije odnosno prikupljanju dokumentacije sa ciljem obavljanja konsultacija koje su neophodne pre odlaska na Kubu, možete saznati klikom ovde.

Dostignuća u lečenju kancera – Kubanska medicina

Prvog novembra 2018. godine u Genex apartmanima na novom Beogradu održana je press konferencija na kojoj je pored gostiju doktora specijalsta sa Kube prisustvovao i kubanski ambasador koji je ujedno otvorio konferenciju uvodnim rečima. Kubanska medicina za razliku od zapadne medicine je prvenstveno zasnovana na imunoterapiji i personalizovanom pristupu pacijentu te zato postiže najbolje rezultate. Kubanaski stručnjaci i naučnici su udruženi na ovom polju i zahvaljujući tome postižu se vrhunski rezultati u lečenju gotovo svih oblika kancera:
• Lečenje kancera mozga i centralnog nervnog sistema
• Lečenje kancera pluća
• Lečenje kancera jednjaka
• Lečenje kancrea kostiju
• Lečenje kancera debelog creva
• Lečenje kancera jajnika i grlića materice
• Lečenje kancera pankreasa
Izveštaj i opširniji tekst sa ove konferencije možete pročitati klikom ovde

Medicinski tretmanni na Kubi

Garantujemo Vam maksimalnu diskreciju, posvećenost, profesionalnost, poslovnost, odgovornost pre svega jer ipak je reč o Vašem zdravlju.

Kontakt

Bul. Milutina Milankovića 25b,
11070 Novi Beograd, Srbija

+381 11 711 12 44

Copyright © 2020. Consulta al futuro. All Rights Reserved. Izrada sajta Evolve

Call Now Button
Pišite na Viber