Zakazivanje konsultacija – bez odlaska na Kubu

14/10/2018
kuba-lekari-1200x563.jpg

Kao jedina zvanična konsultantska agencija koja ima saglasnost Ministarstva zdravlja Kube u mogućnosti smo da Vam pružimo direktne konsultacije sa najboljim kubanskim onkolozima i to u periodu od 28.10. do 25.11.2018. godine.

U dogovoru sa Asocijacijom kubanskih lekara, naši gosti će biti Dr. Anabely Estévez García, koju su mnogi već imali priliku da upoznaju, kao i Dr. Renó Céspedes specijalista dečije onkologije.
Prve prijave su već počele. S obzirom da je interesovanje veliko, molimo Vas da nas već sada kontaktirate telefonom +381 66 21 47 47, putem maila office@consulta.rs ili putem kontakt forme koju možete pronaći klikom ovde.
Saznajte šta vam je potrebno od dokumentacije za lečenje, kao i informacije o programima lečenja, cenama terapija i lekova i dr. Iskoristite priliku da dobijete odgovore na sva Vaša pitanja i mogućnost da razmislite o svim alternativama lečenja.
Maksimalna medicinska poverljivost i diskrecija je zagarantovana.

KUBANSKI ONKOLOZI SPECIJALISTI U POSETI SRBIJI

Pruža Vam se jedinstvena prilika da upoznate vrhunske kubanske onkologe specijaliste, konsultujete se sa njima i dobijete kompletne informacije i to bez odlaska na Kubu.
Iskoristite priliku i prijavite se što pre kako biste osigurali svoje mesto.

Dr. Anabely Estévez Garcija
Specijalista onkologije

Kompletnu biografiju sa njene prošle posete možete pogledati ovde, odnosno veliki broj intervjua sa gostovanja na gotovo svim našim poznatim tv kanalima možete pogledati klikom ovde.

Dr. Renó Céspedes
Specijalista dečije onkologije

Prevod biografije na srpski jezik je u toku. Kompletnu biografiju na engleskom možete pogledati klikom ovde.

Medicinski tretmanni na Kubi

Garantujemo Vam maksimalnu diskreciju, posvećenost, profesionalnost, poslovnost, odgovornost pre svega jer ipak je reč o Vašem zdravlju.

Kontakt

Bul. Milutina Milankovića 25b,
11070 Novi Beograd, Srbija

+381 11 711 12 44

Copyright © 2020. Consulta al futuro. All Rights Reserved. Izrada sajta Evolve

Call Now Button
Pišite na Viber